Mitjana de la titulació
L'assignatura s'imparteix a més d'una titulació i no es poden calcular dades sobre la mitjana per titulació.
Pots accedir a la fitxa específica de l'assignatura a cadascuna de les titulacions:Qualificacions
MH | Ex | Nt | Ap | S | |
---|---|---|---|---|---|
2023 | 1 | 0 | 16 | 3 | 0 |
2022 | 2 | 1 | 42 | 6 | 0 |
2021 | 0 | 0 | 14 | 46 | 0 |
2020 | 1 | 2 | 19 | 22 | 0 |
2019 | 0 | 2 | 13 | 18 | 0 |
2018 | 2 | 4 | 16 | 30 | 2 |
Rendiment
xxx (xxx)
- Rendiment
- éxit
- No presentats
Any | Matriculats | Rend | éxit | % np |
---|---|---|---|---|
2023 | 21 | 95.238% | 100% | 4.762% |
2022 | 51 | 100% | 100% | 0% |
2021 | 60 | 100% | 100% | 0% |
2020 | 44 | 100% | 100% | 0% |
2019 | 33 | 100% | 100% | 0% |
2018 | 54 | 96.296% | 96.296% | 0% |
Rendiment i qualificacions per pla
Aquesta assignatura s'ofereix a més d'una titulacio , a continuació hi ha les dades desglossades segons el pla en què estan matriculats els alumnes.
- 2502904 Grau en Direcció Hotelera
- 1353 Programa Intercanvi Internacional/Interuniversitari Estudis de Grau (2008)
Any | Titulacio | Matriculats | Indicador |
---|---|---|---|
2023 | 2502904 | 40 |
95%
100%
5%
|
1353 | 16 |
100%
100%
0%
|
|
2022 | 2502904 | 100 |
100%
100%
0%
|
1353 | 16 |
100%
100%
0%
|
|
2021 | 2502904 | 112 |
100%
100%
0%
|
1353 | 64 |
100%
100%
0%
|
|
2020 | 2502904 | 88 |
100%
100%
0%
|
2019 | 2502904 | 66 |
100%
100%
0%
|
2018 | 2502904 | 94 |
98%
98%
0%
|
1353 | 112 |
86%
86%
0%
|
Any | Pla | Matriculats | mh | exc | nt | ap | s | np |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2023 | 2502904 | 40 | 5% | 0% | 75% | 15% | 0% | 5% |
1353 | 16 | 0% | 0% | 100% | 0% | 0% | 0% | |
2022 | 2502904 | 100 | 4% | 2% | 82% | 12% | 0% | 0% |
1353 | 16 | 0% | 0% | 100% | 0% | 0% | 0% | |
2021 | 2502904 | 112 | 0% | 0% | 25% | 75% | 0% | 0% |
1353 | 64 | 0% | 0% | 0% | 100% | 0% | 0% | |
2020 | 2502904 | 88 | 2% | 5% | 43% | 50% | 0% | 0% |
2019 | 2502904 | 66 | 0% | 6% | 39% | 55% | 0% | 0% |
2018 | 2502904 | 94 | 2% | 6% | 28% | 62% | 2% | 0% |
1353 | 112 | 14% | 14% | 43% | 14% | 14% | 0% |