UAB

Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Dades DGU
  • GRAU00000381 Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Centres on s'ofereix la titulació
Crèdits: 240

Resultats acadèmics

Mitjana de la titulació

  • Rendiment
  • Èxit
  • No presentats
any rend èxit % np
2023 87% 89% 3%
2022 88% 91% 3%
2021 85% 90% 5%
2020 84% 87% 4%
2019 85% 89% 4%
2018 82% 85% 3%
2017 86% 89% 3%
2016 88% 91% 4%
2015 89% 91% 2%
2014 92% 94% 2%
2013 87% 92% 5%
2012 83% 86% 3%
2011 79% 84% 6%
2010 71% 79% 10%

* Cal tenir present que les dades de rendiment i èxit no tenen en compte el pes del crèdit de l'assignatura sinó que es considera que totes les assignatures tenen el mateix pes.

  • Matrícula d'honor
  • Excel·lent
  • Notable
  • Aprovat
  • Suspens

% per qualificacions

MH Ex Nt Ap S
2023 2 5 42 40 11
2022 2 9 44 35 9
2021 2 6 43 37 10
2020 2 6 45 34 13
2019 2 7 41 37 11
2018 2 6 38 38 15
2017 2 5 38 44 11
2016 2 7 37 45 9
2015 2 8 40 41 9
2014 2 8 45 39 6
2013 2 8 42 40 8
2012 2 4 34 45 14
2011 2 2 31 49 16
2010 1 2 21 56 21
Dades de l'any
Codi Assignatura Matriculats mh exc nt ap s np rend èxit %np
103248 Alimentació i Cultura 55 3 2 34 15 0 1 98% 100% 2%
103245 Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments 59 0 0 25 27 5 2 88% 91% 3%
103978 Begudes i Aliments d'Origen Vegetal 41 4 3 23 11 0 0 100% 100% 0%
103251 Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular 80 0 0 21 45 13 1 82% 84% 1%
103266 Bioquímica I 84 2 2 17 49 7 7 83% 91% 8%
103265 Bioquímica II 68 3 0 20 39 5 1 91% 93% 1%
103232 Biotecnologia Alimentària 15 1 1 9 2 0 2 87% 100% 13%
102649 Carn i Productes Carnis 33 0 0 4 27 1 1 94% 97% 3%
103256 Desenvolupament i Innovació 58 1 4 37 16 0 0 100% 100% 0%
103247 Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària 63 3 6 13 32 9 0 86% 86% 0%
103240 Estadística 74 4 0 48 20 2 0 97% 97% 0%
103249 Experimentació Al Laboratori 76 1 0 54 16 2 3 93% 97% 4%
103250 Física 79 0 2 8 49 19 0 76% 76% 0%
103252 Fisiologia Humana 91 1 0 6 51 21 8 67% 73% 9%
103254 Fonaments de Processos 62 3 12 20 23 4 0 94% 94% 0%
103231 Fonaments de Projectes 62 1 8 44 8 0 1 98% 100% 2%
103262 Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública 57 2 0 41 8 6 0 89% 89% 0%
103261 Higiene i Sistemes d'Autocontrol 71 2 3 22 29 13 1 80% 81% 1%
103236 Legislació Alimentària 53 0 1 32 19 1 0 98% 98% 0%
102648 Llet i Productes Làctics 33 0 0 22 10 0 1 97% 100% 3%
103242 Matemàtiques 78 2 0 22 42 11 1 85% 86% 1%
103963 Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva 18 1 3 13 1 0 0 100% 100% 0%
103555 Mètodes de Processament d'Aliments I 70 0 0 18 39 13 0 81% 81% 0%
103556 Mètodes de Processament d'Aliments II 59 0 0 23 30 4 2 90% 93% 3%
103260 Micologia Dels Aliments 24 0 0 9 15 0 0 100% 100% 0%
103259 Microbiologia Dels Aliments 54 0 1 28 23 2 0 96% 96% 0%
103267 Microbiologia i Parasitologia 87 0 0 9 37 37 4 53% 55% 5%
103268 Nutrició Humana 57 1 2 33 16 4 1 91% 93% 2%
103253 Operacions Bàsiques 63 1 2 21 26 10 2 81% 83% 3%
102646 Ous i Ovoproductes 26 0 1 22 2 0 1 96% 100% 4%
102645 Peix i Productes de la Pesca 28 1 2 17 7 1 0 96% 96% 0%
103241 Pràcticum 58 0 43 11 0 0 4 93% 100% 7%
103228 Pràctiques de Planta Pilot 55 2 0 38 13 1 1 96% 98% 2%
103258 Producció d'Aliments Ecològics 27 1 2 17 7 0 0 100% 100% 0%
103255 Producció de Primeres Matèries 75 1 0 18 38 14 4 76% 80% 5%
103239 Productes Alimentosos 63 3 2 44 6 6 2 87% 90% 3%
103227 Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica 30 0 0 23 7 0 0 100% 100% 0%
103246 Psicologia i Màrqueting 53 0 5 40 8 0 0 100% 100% 0%
103238 Química Dels Aliments 66 0 1 17 42 4 2 91% 94% 3%
103264 Química I 88 0 0 9 52 26 1 69% 70% 1%
103263 Química II 81 1 3 29 25 19 4 72% 75% 5%
103226 Reactors, Instrumentació i Control 66 1 1 10 34 17 3 70% 73% 5%
103244 Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental 53 0 0 29 21 2 1 94% 96% 2%
103257 Toxicologia Dels Aliments 53 2 3 32 16 0 0 100% 100% 0%
103235 Treball de Fi de Grau 61 3 17 33 2 0 6 90% 100% 10%