UAB

Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Dades DGU
  • GRAU00000381 Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Crèdits: 240

Resultats acadèmics

Mitjana de la titulació

  • Rendiment
  • Èxit
  • No presentats
any rend èxit % np
2022 88% 91% 3%
2021 85% 90% 5%
2020 84% 87% 4%
2019 85% 89% 4%
2018 82% 85% 3%
2017 86% 89% 3%
2016 88% 91% 4%
2015 89% 91% 2%
2014 92% 94% 2%
2013 87% 92% 5%
2012 83% 86% 3%
2011 79% 84% 6%
2010 71% 79% 10%

* Cal tenir present que les dades de rendiment i èxit no tenen en compte el pes del crèdit de l'assignatura sinó que es considera que totes les assignatures tenen el mateix pes.

  • Matrícula d'honor
  • Excel·lent
  • Notable
  • Aprovat
  • Suspens

% per qualificacions

MH Ex Nt Ap S
2022 2 9 44 35 9
2021 2 6 43 37 10
2020 2 6 45 34 13
2019 2 7 41 37 11
2018 2 6 38 38 15
2017 2 5 38 44 11
2016 2 7 37 45 9
2015 2 8 40 41 9
2014 2 8 45 39 6
2013 2 8 42 40 8
2012 2 4 34 45 14
2011 2 2 31 49 16
2010 1 2 21 56 21
Dades de l'any
Codi Assignatura Matriculats mh exc nt ap s np rend èxit %np
103248 Alimentació i Cultura 62 3 1 23 31 0 4 94% 100% 6%
103245 Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments 66 0 0 20 37 3 6 86% 95% 9%
103978 Begudes i Aliments d'Origen Vegetal 41 4 13 17 7 0 0 100% 100% 0%
103251 Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular 71 1 2 32 27 7 2 87% 90% 3%
103266 Bioquímica I 71 3 3 26 25 12 2 80% 83% 3%
103265 Bioquímica II 72 3 1 22 27 14 5 74% 79% 7%
103232 Biotecnologia Alimentària 9 1 2 4 2 0 0 100% 100% 0%
102649 Carn i Productes Carnis 33 0 3 19 10 0 1 97% 100% 3%
103256 Desenvolupament i Innovació 43 2 24 16 0 0 1 98% 100% 2%
103247 Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària 48 0 1 21 21 5 0 90% 90% 0%
103240 Estadística 67 3 7 41 15 0 1 99% 100% 1%
103249 Experimentació Al Laboratori 66 1 0 51 12 1 1 97% 98% 2%
103250 Física 74 1 0 11 48 11 3 81% 85% 4%
103252 Fisiologia Humana 87 1 0 8 37 35 3 55% 57% 3%
103254 Fonaments de Processos 62 3 10 28 15 4 2 90% 93% 3%
103231 Fonaments de Projectes 40 0 29 8 0 3 0 92% 92% 0%
103262 Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública 60 0 6 37 9 8 0 87% 87% 0%
103261 Higiene i Sistemes d'Autocontrol 71 1 3 23 22 15 0 77% 77% 0%
103236 Legislació Alimentària 59 0 0 38 20 1 0 98% 98% 0%
102648 Llet i Productes Làctics 42 1 7 32 0 1 1 95% 98% 2%
103242 Matemàtiques 73 1 4 27 32 7 2 88% 90% 3%
103963 Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva 28 1 0 20 5 0 2 93% 100% 7%
103555 Mètodes de Processament d'Aliments I 63 0 0 14 30 19 0 70% 70% 0%
103556 Mètodes de Processament d'Aliments II 58 2 9 29 14 4 0 93% 93% 0%
103260 Micologia Dels Aliments 23 0 2 6 15 0 0 100% 100% 0%
103259 Microbiologia Dels Aliments 53 0 1 17 31 3 1 92% 94% 2%
103267 Microbiologia i Parasitologia 89 1 1 22 39 17 8 72% 79% 9%
103268 Nutrició Humana 68 0 4 20 40 1 3 94% 98% 4%
103253 Operacions Bàsiques 67 3 0 19 34 7 4 84% 89% 6%
102646 Ous i Ovoproductes 25 1 2 17 4 0 1 96% 100% 4%
102645 Peix i Productes de la Pesca 17 1 2 12 1 0 1 94% 100% 6%
103241 Pràcticum 46 0 32 14 0 0 0 100% 100% 0%
103228 Pràctiques de Planta Pilot 51 0 7 38 5 0 1 98% 100% 2%
103258 Producció d'Aliments Ecològics 27 1 1 13 11 0 1 96% 100% 4%
103255 Producció de Primeres Matèries 71 1 0 25 38 4 3 90% 94% 4%
103239 Productes Alimentosos 67 1 1 54 5 5 1 91% 92% 1%
103227 Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica 36 2 1 28 5 0 0 100% 100% 0%
103246 Psicologia i Màrqueting 52 1 6 34 11 0 0 100% 100% 0%
103238 Química Dels Aliments 65 0 0 26 33 3 3 91% 95% 5%
103264 Química I 85 2 0 13 49 19 2 75% 77% 2%
103263 Química II 71 2 5 21 28 13 2 79% 81% 3%
103226 Reactors, Instrumentació i Control 70 0 2 22 29 7 8 78% 88% 11%
103244 Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental 58 1 1 45 11 0 0 100% 100% 0%
103257 Toxicologia Dels Aliments 52 0 2 28 21 1 0 98% 98% 0%
103235 Treball de Fi de Grau 64 3 22 36 1 0 2 97% 100% 3%