Resultats acadèmics
Codi | Assignatura | Matriculats | mh | exc | nt | ap | s | np | rend | èxit | %np |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
103248 | Alimentació i Cultura | 62 | 3 | 1 | 23 | 31 | 0 | 4 | 94% | 100% | 6% |
103245 | Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments | 66 | 0 | 0 | 20 | 37 | 3 | 6 | 86% | 95% | 9% |
103978 | Begudes i Aliments d'Origen Vegetal | 41 | 4 | 13 | 17 | 7 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103251 | Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular | 71 | 1 | 2 | 32 | 27 | 7 | 2 | 87% | 90% | 3% |
103266 | Bioquímica I | 71 | 3 | 3 | 26 | 25 | 12 | 2 | 80% | 83% | 3% |
103265 | Bioquímica II | 72 | 3 | 1 | 22 | 27 | 14 | 5 | 74% | 79% | 7% |
103232 | Biotecnologia Alimentària | 9 | 1 | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
102649 | Carn i Productes Carnis | 33 | 0 | 3 | 19 | 10 | 0 | 1 | 97% | 100% | 3% |
103256 | Desenvolupament i Innovació | 43 | 2 | 24 | 16 | 0 | 0 | 1 | 98% | 100% | 2% |
103247 | Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària | 48 | 0 | 1 | 21 | 21 | 5 | 0 | 90% | 90% | 0% |
103240 | Estadística | 67 | 3 | 7 | 41 | 15 | 0 | 1 | 99% | 100% | 1% |
103249 | Experimentació Al Laboratori | 66 | 1 | 0 | 51 | 12 | 1 | 1 | 97% | 98% | 2% |
103250 | Física | 74 | 1 | 0 | 11 | 48 | 11 | 3 | 81% | 85% | 4% |
103252 | Fisiologia Humana | 87 | 1 | 0 | 8 | 37 | 35 | 3 | 55% | 57% | 3% |
103254 | Fonaments de Processos | 62 | 3 | 10 | 28 | 15 | 4 | 2 | 90% | 93% | 3% |
103231 | Fonaments de Projectes | 40 | 0 | 29 | 8 | 0 | 3 | 0 | 92% | 92% | 0% |
103262 | Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública | 60 | 0 | 6 | 37 | 9 | 8 | 0 | 87% | 87% | 0% |
103261 | Higiene i Sistemes d'Autocontrol | 71 | 1 | 3 | 23 | 22 | 15 | 0 | 77% | 77% | 0% |
103236 | Legislació Alimentària | 59 | 0 | 0 | 38 | 20 | 1 | 0 | 98% | 98% | 0% |
102648 | Llet i Productes Làctics | 42 | 1 | 7 | 32 | 0 | 1 | 1 | 95% | 98% | 2% |
103242 | Matemàtiques | 73 | 1 | 4 | 27 | 32 | 7 | 2 | 88% | 90% | 3% |
103963 | Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva | 28 | 1 | 0 | 20 | 5 | 0 | 2 | 93% | 100% | 7% |
103555 | Mètodes de Processament d'Aliments I | 63 | 0 | 0 | 14 | 30 | 19 | 0 | 70% | 70% | 0% |
103556 | Mètodes de Processament d'Aliments II | 58 | 2 | 9 | 29 | 14 | 4 | 0 | 93% | 93% | 0% |
103260 | Micologia Dels Aliments | 23 | 0 | 2 | 6 | 15 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103259 | Microbiologia Dels Aliments | 53 | 0 | 1 | 17 | 31 | 3 | 1 | 92% | 94% | 2% |
103267 | Microbiologia i Parasitologia | 89 | 1 | 1 | 22 | 39 | 17 | 8 | 72% | 79% | 9% |
103268 | Nutrició Humana | 68 | 0 | 4 | 20 | 40 | 1 | 3 | 94% | 98% | 4% |
103253 | Operacions Bàsiques | 67 | 3 | 0 | 19 | 34 | 7 | 4 | 84% | 89% | 6% |
102646 | Ous i Ovoproductes | 25 | 1 | 2 | 17 | 4 | 0 | 1 | 96% | 100% | 4% |
102645 | Peix i Productes de la Pesca | 17 | 1 | 2 | 12 | 1 | 0 | 1 | 94% | 100% | 6% |
103241 | Pràcticum | 46 | 0 | 32 | 14 | 0 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103228 | Pràctiques de Planta Pilot | 51 | 0 | 7 | 38 | 5 | 0 | 1 | 98% | 100% | 2% |
103258 | Producció d'Aliments Ecològics | 27 | 1 | 1 | 13 | 11 | 0 | 1 | 96% | 100% | 4% |
103255 | Producció de Primeres Matèries | 71 | 1 | 0 | 25 | 38 | 4 | 3 | 90% | 94% | 4% |
103239 | Productes Alimentosos | 67 | 1 | 1 | 54 | 5 | 5 | 1 | 91% | 92% | 1% |
103227 | Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica | 36 | 2 | 1 | 28 | 5 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103246 | Psicologia i Màrqueting | 52 | 1 | 6 | 34 | 11 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103238 | Química Dels Aliments | 65 | 0 | 0 | 26 | 33 | 3 | 3 | 91% | 95% | 5% |
103264 | Química I | 85 | 2 | 0 | 13 | 49 | 19 | 2 | 75% | 77% | 2% |
103263 | Química II | 71 | 2 | 5 | 21 | 28 | 13 | 2 | 79% | 81% | 3% |
103226 | Reactors, Instrumentació i Control | 70 | 0 | 2 | 22 | 29 | 7 | 8 | 78% | 88% | 11% |
103244 | Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental | 58 | 1 | 1 | 45 | 11 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103257 | Toxicologia Dels Aliments | 52 | 0 | 2 | 28 | 21 | 1 | 0 | 98% | 98% | 0% |
103235 | Treball de Fi de Grau | 64 | 3 | 22 | 36 | 1 | 0 | 2 | 97% | 100% | 3% |