UAB

Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Dades DGU
  • GRAU00000381 Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Centres on s'ofereix la titulació
Crèdits: 240

Resultats acadèmics

Mitjana de la titulació

  • Rendiment
  • Èxit
  • No presentats
any rend èxit % np
2021 85% 90% 5%
2020 84% 87% 4%
2019 85% 89% 4%
2018 82% 85% 3%
2017 86% 89% 3%
2016 88% 91% 4%
2015 89% 91% 2%
2014 92% 94% 2%
2013 87% 92% 5%
2012 83% 86% 3%
2011 79% 84% 6%
2010 71% 79% 10%

* Cal tenir present que les dades de rendiment i èxit no tenen en compte el pes del crèdit de l'assignatura sinó que es considera que totes les assignatures tenen el mateix pes.

  • Matrícula d'honor
  • Excel·lent
  • Notable
  • Aprovat
  • Suspens
MH Ex Nt Ap S
2021 2% 6% 43% 37% 10%
2020 2% 6% 45% 34% 13%
2019 2% 7% 41% 37% 11%
2018 2% 6% 38% 38% 15%
2017 2% 5% 38% 44% 11%
2016 2% 7% 37% 45% 9%
2015 2% 8% 40% 41% 9%
2014 2% 8% 45% 39% 6%
2013 2% 8% 42% 40% 8%
2012 2% 4% 34% 45% 14%
2011 2% 2% 31% 49% 16%
2010 1% 2% 21% 56% 21%
Dades de l'any
Codi Assignatura Matriculats mh exc nt ap s np rend èxit %np
103248 Alimentació i Cultura 53 3 1 28 16 0 5 91% 100% 9%
103245 Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments 69 1 0 41 13 6 8 80% 90% 12%
103978 Begudes i Aliments d'Origen Vegetal 41 4 9 23 5 0 0 100% 100% 0%
103251 Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular 75 0 0 24 41 10 0 87% 87% 0%
103266 Bioquímica I 73 2 1 28 30 4 8 84% 94% 11%
103265 Bioquímica II 70 1 0 13 39 9 8 76% 85% 11%
103232 Biotecnologia Alimentària 26 1 3 7 15 0 0 100% 100% 0%
102649 Carn i Productes Carnis 48 1 0 29 17 0 1 98% 100% 2%
103256 Desenvolupament i Innovació 51 1 5 42 3 0 0 100% 100% 0%
103247 Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària 63 0 1 15 45 2 0 97% 97% 0%
103240 Estadística 73 4 6 45 14 3 1 95% 96% 1%
103249 Experimentació Al Laboratori 73 0 0 48 17 0 8 89% 100% 11%
103250 Física 75 0 0 10 48 12 3 79% 83% 4%
103252 Fisiologia Humana 83 1 1 8 36 36 0 56% 56% 0%
103254 Fonaments de Processos 55 3 17 15 18 1 1 96% 98% 2%
103231 Fonaments de Projectes 54 0 15 33 5 0 1 98% 100% 2%
103262 Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública 62 1 2 39 5 14 1 76% 77% 2%
103261 Higiene i Sistemes d'Autocontrol 61 3 2 31 7 10 8 70% 81% 13%
103236 Legislació Alimentària 59 2 1 35 21 0 0 100% 100% 0%
102648 Llet i Productes Làctics 47 3 6 33 3 0 2 96% 100% 4%
103242 Matemàtiques 82 4 0 18 45 13 1 83% 84% 1%
103963 Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva 37 1 3 23 10 0 0 100% 100% 0%
103555 Mètodes de Processament d'Aliments I 77 0 0 22 42 12 1 83% 84% 1%
103556 Mètodes de Processament d'Aliments II 56 3 1 34 7 10 1 80% 82% 2%
103260 Micologia Dels Aliments 23 1 1 10 10 0 1 96% 100% 4%
103259 Microbiologia Dels Aliments 64 1 0 20 38 4 1 92% 94% 2%
103267 Microbiologia i Parasitologia 89 0 0 5 49 24 11 61% 69% 12%
103268 Nutrició Humana 53 1 1 15 23 6 7 75% 87% 13%
103253 Operacions Bàsiques 63 1 0 15 32 7 8 76% 87% 13%
102646 Ous i Ovoproductes 19 1 1 13 3 0 1 95% 100% 5%
102645 Peix i Productes de la Pesca 12 1 2 6 1 0 2 83% 100% 17%
103241 Pràcticum 62 1 51 8 2 0 0 100% 100% 0%
103228 Pràctiques de Planta Pilot 50 0 1 36 11 2 0 96% 96% 0%
103258 Producció d'Aliments Ecològics 44 1 0 22 19 1 0 98% 98% 0%
103255 Producció de Primeres Matèries 81 2 1 30 33 5 10 81% 93% 12%
103239 Productes Alimentosos 61 1 0 44 4 11 1 80% 82% 2%
103227 Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica 36 2 3 19 12 0 0 100% 100% 0%
103246 Psicologia i Màrqueting 64 2 3 54 5 0 0 100% 100% 0%
103238 Química Dels Aliments 63 0 1 9 38 10 5 76% 83% 8%
103264 Química I 77 0 0 2 48 24 3 65% 68% 4%
103263 Química II 73 2 1 21 35 7 7 81% 89% 10%
103226 Reactors, Instrumentació i Control 73 0 0 11 39 12 11 68% 81% 15%
103244 Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental 59 1 3 53 2 0 0 100% 100% 0%
103257 Toxicologia Dels Aliments 57 0 1 26 28 2 0 96% 96% 0%
103235 Treball de Fi de Grau 50 4 17 21 3 0 5 90% 100% 10%