Resultats acadèmics
Codi | Assignatura | Matriculats | mh | exc | nt | ap | s | np | rend | èxit | %np |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
103248 | Alimentació i Cultura | 53 | 3 | 1 | 28 | 16 | 0 | 5 | 91% | 100% | 9% |
103245 | Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments | 69 | 1 | 0 | 41 | 13 | 6 | 8 | 80% | 90% | 12% |
103978 | Begudes i Aliments d'Origen Vegetal | 41 | 4 | 9 | 23 | 5 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103251 | Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular | 75 | 0 | 0 | 24 | 41 | 10 | 0 | 87% | 87% | 0% |
103266 | Bioquímica I | 73 | 2 | 1 | 28 | 30 | 4 | 8 | 84% | 94% | 11% |
103265 | Bioquímica II | 70 | 1 | 0 | 13 | 39 | 9 | 8 | 76% | 85% | 11% |
103232 | Biotecnologia Alimentària | 26 | 1 | 3 | 7 | 15 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
102649 | Carn i Productes Carnis | 48 | 1 | 0 | 29 | 17 | 0 | 1 | 98% | 100% | 2% |
103256 | Desenvolupament i Innovació | 51 | 1 | 5 | 42 | 3 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103247 | Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària | 63 | 0 | 1 | 15 | 45 | 2 | 0 | 97% | 97% | 0% |
103240 | Estadística | 73 | 4 | 6 | 45 | 14 | 3 | 1 | 95% | 96% | 1% |
103249 | Experimentació Al Laboratori | 73 | 0 | 0 | 48 | 17 | 0 | 8 | 89% | 100% | 11% |
103250 | Física | 75 | 0 | 0 | 10 | 48 | 12 | 3 | 79% | 83% | 4% |
103252 | Fisiologia Humana | 83 | 1 | 1 | 8 | 36 | 36 | 0 | 56% | 56% | 0% |
103254 | Fonaments de Processos | 55 | 3 | 17 | 15 | 18 | 1 | 1 | 96% | 98% | 2% |
103231 | Fonaments de Projectes | 54 | 0 | 15 | 33 | 5 | 0 | 1 | 98% | 100% | 2% |
103262 | Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública | 62 | 1 | 2 | 39 | 5 | 14 | 1 | 76% | 77% | 2% |
103261 | Higiene i Sistemes d'Autocontrol | 61 | 3 | 2 | 31 | 7 | 10 | 8 | 70% | 81% | 13% |
103236 | Legislació Alimentària | 59 | 2 | 1 | 35 | 21 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
102648 | Llet i Productes Làctics | 47 | 3 | 6 | 33 | 3 | 0 | 2 | 96% | 100% | 4% |
103242 | Matemàtiques | 82 | 4 | 0 | 18 | 45 | 13 | 1 | 83% | 84% | 1% |
103963 | Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva | 37 | 1 | 3 | 23 | 10 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103555 | Mètodes de Processament d'Aliments I | 77 | 0 | 0 | 22 | 42 | 12 | 1 | 83% | 84% | 1% |
103556 | Mètodes de Processament d'Aliments II | 56 | 3 | 1 | 34 | 7 | 10 | 1 | 80% | 82% | 2% |
103260 | Micologia Dels Aliments | 23 | 1 | 1 | 10 | 10 | 0 | 1 | 96% | 100% | 4% |
103259 | Microbiologia Dels Aliments | 64 | 1 | 0 | 20 | 38 | 4 | 1 | 92% | 94% | 2% |
103267 | Microbiologia i Parasitologia | 89 | 0 | 0 | 5 | 49 | 24 | 11 | 61% | 69% | 12% |
103268 | Nutrició Humana | 53 | 1 | 1 | 15 | 23 | 6 | 7 | 75% | 87% | 13% |
103253 | Operacions Bàsiques | 63 | 1 | 0 | 15 | 32 | 7 | 8 | 76% | 87% | 13% |
102646 | Ous i Ovoproductes | 19 | 1 | 1 | 13 | 3 | 0 | 1 | 95% | 100% | 5% |
102645 | Peix i Productes de la Pesca | 12 | 1 | 2 | 6 | 1 | 0 | 2 | 83% | 100% | 17% |
103241 | Pràcticum | 62 | 1 | 51 | 8 | 2 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103228 | Pràctiques de Planta Pilot | 50 | 0 | 1 | 36 | 11 | 2 | 0 | 96% | 96% | 0% |
103258 | Producció d'Aliments Ecològics | 44 | 1 | 0 | 22 | 19 | 1 | 0 | 98% | 98% | 0% |
103255 | Producció de Primeres Matèries | 81 | 2 | 1 | 30 | 33 | 5 | 10 | 81% | 93% | 12% |
103239 | Productes Alimentosos | 61 | 1 | 0 | 44 | 4 | 11 | 1 | 80% | 82% | 2% |
103227 | Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica | 36 | 2 | 3 | 19 | 12 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103246 | Psicologia i Màrqueting | 64 | 2 | 3 | 54 | 5 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103238 | Química Dels Aliments | 63 | 0 | 1 | 9 | 38 | 10 | 5 | 76% | 83% | 8% |
103264 | Química I | 77 | 0 | 0 | 2 | 48 | 24 | 3 | 65% | 68% | 4% |
103263 | Química II | 73 | 2 | 1 | 21 | 35 | 7 | 7 | 81% | 89% | 10% |
103226 | Reactors, Instrumentació i Control | 73 | 0 | 0 | 11 | 39 | 12 | 11 | 68% | 81% | 15% |
103244 | Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental | 59 | 1 | 3 | 53 | 2 | 0 | 0 | 100% | 100% | 0% |
103257 | Toxicologia Dels Aliments | 57 | 0 | 1 | 26 | 28 | 2 | 0 | 96% | 96% | 0% |
103235 | Treball de Fi de Grau | 50 | 4 | 17 | 21 | 3 | 0 | 5 | 90% | 100% | 10% |